torstai 12. syyskuuta 2013

Heissan!

Koulussa ei oo tällä hetkellä tapahtunu mitään kauhean ihmeellistä, paitsi että ollaan päästy testailemaan kuntoa ja mittailemaan toisiltamme verenpaineita yms.! Voin kyllä kertoa että mun kunto on aikalailla sieltä surkeimmasta päästä, mutta onneks tohon kurssiin kuuluu henkilökohtaisen kuntosuunnitelman laatiminen itselle :D. Ihan mielenkiintoista kyllä sinänsä nähdä ihan mustaa valkoisella omasta kunnosta, laittaa ainakin ajattelemaan jos ei muuta. Tarkoituksena oliskin nyt alkaa harrastamaan jotain, jos ei muuta, niin aikain lenkkeilyä. Tosin ei sillä, niinhän mulla on ollu tässä viimeisen pari vuotta, muttaa... No, ainakin me meinattiin kaverin kanssa lähteä tanssitunnille, kun hän sai ilmaislipun jostain tapahtumasta. Täytyy vaan kattoa millon kerkeäisin sinne suunnalle, luultavasti en ihan heti kun tällä oli kaikenlaista menoa ja me ollaan jo sovittu että seuraavaks on hänen vuoro raahata itsensä tänne. Lisäks tarkotus olis alkaa vetämään sellasta kävelyryhmää. En muista oonko maininnu asiasta jo joskus tänne, mutta tällä hetkellä näyttää vähän siltä että kiinnostuneita ei vissiin kauhean montaa ole...


Mutta oikestaan mun pitikin vaan tulla hehkuttamaan tätä syksyä! Normaalisti en tykkää syksystä yhtään, ja talvellakin innostus laantuu yleensä aika nopeasti, koska vihaan ylikaiken kylmää ja pimeää. En ole sitten ollenkaan aamuihmisiä, ja mikään ei saa mua enempää toivomaan, että voisi vain jäädä sängynpohjalle, kuin se että tajuaa et on ihan pakko nousta ja raahautua kylmään ja pimeään pakkasilmaan putsaamaan autoa (eli tervetuloa kaikki harjottelujen ja tulevien työpaikkojen aamuvuorot<3 eivaan tykkään kyllä muuten tehdä enemmän aamua kuin iltaa, mutta toi aikaisin herääminen on jotain niin kamalaa). Toisekseen inhoan sitä, kun pitää pukea kauhea kerrokset päälle että ylipäänsä tarjentuisi pihalla (ja kun hiukset ei vaan suostu olemaan nätisti pipon kanssa, tai vaivalla laitettu kampaus litistyy). Mutta mikäs siinä kun aurinko paista ja vielä toistaiseksi on ollu ihanan lämpöistäkin! Ja illalla taas on kivaa hengailla kotona kynttilän valossa. Edes pienet ongelmat kaverien kanssa ei ole saaneet mua pahemmin lannistumaan, koska on vaan ollu niin kiva kun on voinut opiskellakin parvekkeella auringon valossa :). 

Ainoastaan nyt kokeet toki vähän stressaa, kun niitä olis ens viikolla useammatkin....

    Ahkeraa opiskelua... ;)

   Kaikkea sitä tuleekin katseltua tv:stä :D




"Fiilistely-musaa":




ps. Kyllä, noi kuvat on tavallistakin huonompilaatuisia, mutta en jaksa just nyt alkaa tappelemaan, kun siis tein noi kollaasit pic collagella kännykällä, ja jostain syystä ne jäi nyt kauhean pieniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti