tiistai 30. kesäkuuta 2015

Liebster award

Heheei! En mä ihan kokonaan ole tätä blogia unohtanut! Koulun ja töiden jälkeen en vaan ole saanut aikaiseksi tulla tänne päivittelemään mitään. Lisäksi tämä hajoamispisteessä oleva koneeni ei todellakaan houkuttele avaamaan sitä. No, suunnitelmissa olisi syntymäpäivä- ja palkkarahoilla ostaa uusi, koska tämä ei myöskään houkuttele tekemään opinnäytetyötä, joka on kuitenkin pakollinen juttu (ja tarkoitus olisi olla sen kanssa valmis joskus syyskuussa).

Muistin kuitenkin saaneeni Emme me pelkää pimeää -blogin Ninalta jo aikaa sitten tämän haasteen. Sen tarkoitus on tuoda näkyvyyttä alle tuhannen lukijan blogeille. Ideana on vastata haastajan antamiin yhteentoista kysymykseen jonka jälkeen vuorostaan haastaa yksitoista bloggaajaa keksien heille uudet yksitoista kysymystä. 

Ninan kysymykset:

1. Lempikappaleesi tällä hetkellä ja miksi juuri se?
-Ääk, tää on vaikea! Koska oon just nyt ihastunut hirveän moniin... Sanotaan nyt vaikka Sammi Sanchezin TALK.

2. Kerro jokin outo/vähemmän yleinen kiinnostuksen kohteesi?
-Ei mulla varmaan oo sellasia :D. Oon hirveen tylsä ja tavallinen. 

3. Missä opiskelet, mitä opiskelet ja miksi?
-Terveydenhoitajaksi ja sairaanhoitajaksi. Koska oon aina halunnu jotain tän tyylistä, ja haaveilin aina et musta tulis lääkäri. No ei musta lääkäriks sit kuitenkaan oo, koska en ole lainkaan matemaattisesti lahjakas enkä ees jaksais sellasta opiskelua mitä lääkikseen pääseminen ja siellä opiskelu vaatis. Niin päätin sitten kokeilla tätä, ja nyt en voisi kuvitellakaan itseäni lääkärin ammatissa. Pääsee tekemään erilaisia hoitotoimenpiteitä, mut sit tää on myöskin sellasta tosi ihmisläheistä ja näin. Tässä vaan yhdityy monta sellasta juttua mistä tykkään :).

4. Kerro mielipiteesi vapaavalintaisesta asiasta ja perustele se?
-Emmerdale. Koska en keksi nyt mitään fiksua ajankohtaisaihetta, ja Emmerdale nyt sattuu tulemaan juuri televisiosta. Oikeesti kyseessä on aika pirun hyvä sarja, maineestaan huolimatta. Ei liikaa epäuskottavia juonenkäänteitä, mutta kokoajan kuitenkin sattuu ja tapahtuu. Monet hahmoista mun mielestä helposti samaistuttavissa. Juonesta suhteellisen helppoa saada kiinni, vaikka olisi pitkiä aikoja seuraamattakin, mutta ei kuitenkaan junnaa paikoillaan tai toista samoja juonikuvioita samaan tapaan kuin vaikkapa Kauniit ja rohkeat. Pieni kylä, joten kaikki tuntee toisensa ja erityisesti kiitos muutaman ihmisen jutut kiertää nopeasti, mutta uskottavampi kuin Salkkarit, jossa kaikki on aina kuulemassa toisten jutut ja niin edelleen.

5. Mitä ihailit ollessasi 12-vuotias?
-Antti Tuiskua ja Avril Lavignea. Ja sit muistan että mua pelotti ihan hirveesti yläasteelle siirtyminen, ja aattelin et kaikki mun kaverit on hirveen "cooleja", kun niitä ei näyttänyt pelottavan ollenkaan. Hmm ja tietysti kaikkia vanhempia, tyyliin ysiluokkalaisia, koska ne vaikutti niin "cooleilta" :D.

6. Mille olet hymyillyt viimeksi?
-Varmaan jollekin kuvalle twitterissä tai facebookissa.

7. Viimeisin kirja jonka olet lukenut (koulukirjat poislukien)? Mistä se kertoi?
-John Green - Kaikki viimeiset sanani. Kirja kertoo Milesista, joka muuttaa omasta tahdostaan sisäoppilaitokseen, jota hänen isänsä on myös käynyt aikoinaan. Siellä Miles tutustuu huonetoveriinsa ja tämän kavereihin, ja rakastuu. Milesin huonetoveri kuitenkin johdattaa Milesin erinäisiin jäyniin, ja niin...

8. Onko sinulla tatuointeja? Tahtoisitko?
-Ei ole. Ei ole myöskään ikinä ollut mitään varsinaista halua saada tatuointi, mutta en myöskään ehkä sanoisi että ei koskaan. 

9. Kuvaile asuntoasi/huonettasi?
-No tämmönen vähän päälle 30 neliöinen lukaali tää on. Eteinen, kylpyhuone, "huone" ja keittokomero/mikälie. Eteisessä on kenkäteline, peili ja laatikosto. "Huoneesta" löytyy sänky, sohva (jonka saa muutettua sängyksi), sohvapöytä, ruokapöytä neljällä tuolilla ja sit toi tollanen ikean hyllyköstä, missä on keskellä telkkari. Keittiöstä nyt löytyy ihan perus keittiön varustus. Paitsi seinälle oon asentanu vuokranantajan luvalla sellasen systeemin, missä roikkuu kaikkia kivoja juttuja (mm. kaksi koria, missä on jotain pieniä keittiötarvikeita). Väritys on sellanen aika neutraali. Muistaakseni jossain postauksessa alkupuolella on muutamia kuvia täältä? Niin joo, ja onhan mulla parvekekin! Joka pitäisi siivota. Parvekkeelta löytyy pari tuolia ja kesäkukkia. 

 10. Kerro jokin asia, mitä moni ei sinusta tiedä?
-Mitä moni ei tiedä... No, moni ei tiedä että tykkään 5 Seconds of Summersista. Michael <3.

11. Vaihdatko kotiin tullessasi kotivaatteet? Mitkä ovat lemppari kotivaatteesi?
-En. Tai no joskus, jos olen koulupäivän aikana todennut vaatteet epämukaviksi. Lemppari kotivaatteet on joko "lökärit" tai sit sellaset supermukavat farkkulegginssit ja joku kiva (t-)paita.

En kyllä jaksa lähteä haastamaan ketään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti